SENSI - Elektronisk Melk Rotasjonsfyller
Fyllingsmetoden er nøye valgt for å matche de iboende egenskapene til ditt meieriprodukt: typen (f.eks. flytende, tykk, med eller uten partikler), hva som må beskyttes (smak, vitaminer, farge, osv.), holdbarheten (kort eller lang), og sensitiviteten for eksterne elementer (temperatur, oksygen). Det er en kompleks ligning mellom relativ surhet (pH), tilstedeværelse av næringsstoffer, tilstedeværelse av O2, sukkerinnhold, konserveringsmidler, kunstige farger, stabilisatorer, som alle har innvirkning på bevaring og bakteriologisk kvalitet av ditt meieriprodukt.
Vår dype forståelse av våre kunders spesifikasjoner for meieriprodukter relatert til fylling har ført til at vi har etablert 4 miljøfyllingsfamilier. De avhenger hovedsakelig av meieriproduktet (svak eller høy surhetsgrad), distribusjonskretsen (kjølekjede eller romtemperatur) og forventet holdbarhet for produktet.